Shifra për GTA
 

LXGIWYL = Komplet armësh 1
PROFESSIONALSKIT = Komplet armësh 2
UZUMYMW = Komplet armësh 3
HESOYAM = Jetë, pancir dhe 250,000 $
BAGUVIX = Pa vdekshmëri
CVWKXAM = Full Oksigjen
ANOSEONGLASS = Mënyra Adrenaline
FULLCLIP = Pa kufi municion (plumba)


TURNUPTHEHEAT = Rritet niveli i burgosjes për dy yje
TURNDOWNTHEHEAT = Niveli i burgosjes i pastër
BTCDBCB = I trashë
BUFFMEUP = Muskuloz
KVGYZQK = I hollë
AEZAKMI = Nuk mund të burgosesh
BRINGITON = 6 yje- niveli i burgosjes
WORSHIPME = Maksimum respekt
HELLOLADIES = ---
VKYPQCF = Maksimum qëndrueshmëri
PROFESSIONALKILLER = Niveli më i lartë i përdorimit të armëve
NATURALTALENT = Niveli më i lartë i përdorimit të veturave

 
NIKA PER CS 1.6
Na Boni ni LIKE
 
Pubblicitá
 
 
Oggi ci sono stati già 1 visitatori (8 hits) qui!
=> Vuoi anche tu una pagina web gratis? Clicca qui! <=