Dërgo SMS falas
Shkruaj 44 ose 45 ose 49 dhe numrin
Pershembull : 44787228244xx , per KS
+ 
(Ju vetem numrin e telefonit qe do ja dergoni do ta shkruani +gjendet)

Marrësit nuk mund të dijë numrin tuaj / emrin tuaj,
kështu që përfshijnë emrin tuaj në mesazh. P.sh. "Ky vita" / "nga Andre"  

160 Karaktere jan. (ju keni te lejuar 160 shkronja ti shkruani ne mesazh)

Pastaj shkruaj cod meposht dhe shtyp "Submit SMS"


 
 
reCAPTCHA challenge image
 
     

  Get a new challenge  
Get an audio challenge
Help
   


 

 
NIKA PER CS 1.6
Na Boni ni LIKE
 
Pubblicitá
 
 
Oggi ci sono stati già 1 visitatori (15 hits) qui!
=> Vuoi anche tu una pagina web gratis? Clicca qui! <=